Vilken tjänst är du på jakt efter?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster när det kommer till avlopp, rör och ledningar. Detta inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

services_icon1

Stamspolning

Stamspolning är en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Genom att göra stamspolningar på en regelbunden basis kan du försäkra dig om att dina rör och ledningar kommer att kunna fungera som de ska samt att det inte kommer uppstå några kostsamma problem i framtiden.

services_icon1

Rörinspektion

Fungerar inte dina rör som de ska? Vill du ha hjälp med att ta reda på var felet ligger? Då är också detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Vi kan nämligen utföra en rörinspektion genom att föra in en kamera i rören i din fastighet och filma. På så sätt kan vi ta reda på var felet ligger någonstans. Efter vår rörinspektion får du full information och tillgång till videoklippet.

services_icon1.png

Relining

Relining är ett smart sätt att se till att gamla och slitna rör får nytt liv igen. Med vår relining byter vi ut rörets insida så att vattnet kan strömma utan att bromsas upp av fett och smuts.

services_icon1

Rörmokartjänster

Vi finns även här för dig som är i behov av andra typer av rörmokartjänster. Vi har lång erfarenhet av att genomföra allt från blandarbyten till nyinstallationer.