Avloppsservice AB - din specialist på stamspolning I Stockholm

Avloppsservice AB erbjuder alla tjänster du behöver inom VVS, uppdelade på fyra specialistområden: rörservice, högtrycksspolning, avloppsrensning, stamrensning, ombyggnads- och installationsarbeten samt nyproduktion av bostäder och kontor i Stockholm med omnejd.Grunden för vår verksamhet är våra fantastiska medarbetare. Idag har vi cirka 30 montörer som jobbar på olika byggprojekt och ca 10 st. servicemontörer och spoltekniker som är redo att hjälpa er.

Varför du ska anlita Avloppsservice AB 

Vi brukar säga att nöjda kunder blir trogna kunder. Det kanske kan låta självklart, men för oss genomsyrar detta synsätt verkligen hela vår verksamhet. Vi är ett VVS-företag med över 25 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning.

Några av våra projekt

Avloppsservice AB  är experter på avlopp

Anlita oss för att rensa dina avlopp. Vi utför högtrycksspolningar vilket är dem snabbaste och bästa lösningen om du har fått stopp i ditt avlopp. En kraftig vattenstråle lossar då alla avlagringar, eventuella fastnade föremål och spolar ut dem så att ditt avlopp återfår sin tänkta funktion. Vi når dig snabbt om du bor i Stockholm med omnejd. Vi ser också till att alltid ligga i framkant när det gäller ny teknik för att vi alltid ska kunna erbjuda dig den bästa lösningen. Exempel på ny teknik som vi använder för att effektivisera vårt arbete är digital orderhantering och handdatorer för kommunikation.