Stamspolning filmning Stockholm

24 Center Sverige AB

Välkommen till oss på 24 Center Sverige AB! Vi är en erfaren firma du kan ta kontakt med för all typ av hjälp med rör och ledningar, från stamspolning och stambyte, till rörinspektion och relining!

Vi har många års erfarenhet inom branschen och kan därför förse dig med bästa möjliga hjälp när det kommer till allt som har med rör att göra. Oavsett vad i relation till din fastighets avlopp, rör och ledningar du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att kontakta oss.

Har du några frågor eller vill du begära en offert på ett rörarbete direkt? Då kan du höra av dig så återkommer vi till dig med ett svar så fort vi kan. Du kan smidigt komma i kontakt med oss genom att använda dig av kontaktformuläret eller slå oss en signal. Vi ser fram emot att få höra från dig och åt att kunna ge dig precis den hjälp du är ute efter!

Vårt kunniga team erbjuder helhetslösningar

När stammarna ska spolas eller någon annan typ av rörarbete ska genomföras är det viktigt att det görs av kunnig personal. Samtliga i vårt team har genomgått relevanta utbildningar och har alla nödvändiga certifikat på plats. Du kan med andra ord känna dig trygg i att vi på 24 Center Sverige AB alltid tillämpar säkra och korrekta metoder på alla våra jobb.

Tack vare den breda kompetens vårt team besitter kan vi även bistå med helhetslösningar inom rörarbeten. Detta innebär att vi både kan felsöka rören för att upptäcka vad som orsakar ett problem, och därefter rekommendera den bäst passande lösningen. Vill du ta tag i problemet hjälper vi dig självklart med detta, oavsett om det handlar om att byta ut stammarna helt, eller om det räcker med en spolning. Med oss behöver du alltså inte samordna mellan olika aktörer, vi fixar det som behöver fixas, från start till slut. Ta kontakt med oss på 24 Center Sverige AB idag för förstklassig hjälp med rören i din fastighet!

Vi värnar om miljön

Vi på 24 Center Sverige AB är ett mycket miljövänligt företag. Bland annat försöker vi alltid hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt genom att vi exempelvis bara använder miljövänliga produkter. Vi ser dessutom till att försöka restaurera problem i så stor utsträckning det går, till exempel genom relining, eftersom det är bättre för klimatet än att byta ut hela rör. Hör av dig till oss med en offertförfrågan direkt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify