Detta är Nollåtta Fastighetsjour AB

Vi på Nollåtta Fastighetsjour AB är ett företag som specialiserar oss på avlopp, rör och ledningar. Vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen och kan därför förse dig med bästa möjliga hjälp när det kommer till denna typ av ärenden. Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med allt från avloppsrensning och stamspolning till högtrycksspolning, fräsning och slamsugning. Oavsett vad i relation till ditt avlopp, dina rör och dina ledningar som du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att kontakta oss.

Vi är baserade på Tyresö

Vi på Nollåtta Fastighetsjour AB har vårt kontor på Tyresö. Du måste dock inte bo eller vara verksam i denna del av Stockholm för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att kontakta oss oavsett var du bor eller verkar om det är så att du behöver vår hjälp.

Vi värnar om miljön

Vi på Nollåtta Fastighetsjour AB är också ett mycket miljövänligt företag. Bland annat försöker vi alltid hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt samtidigt som vi bara använder miljövänliga produkter.