Undvik långvarande problem

Att kontinuerligt se till att en stamspolning görs är ett bra, och billigt, sätt att undvika större skador.Oavsett projektets storlek så kan du lita på att vi bidrar till hållbara och väl fungerande lösningar för ett attraktivt boende och trevliga arbetsplatser. Samsons Rör är din pålitliga partner. Vissa projekt är stora och komplexa och andra mindre. 

img

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande räkningsarbete. Exempel på installationsarbeten: Byte av fjärrvärmecentaraler, ventilbyten, nyinstallation av delar av eller hela värmesystem, ventilationsaggregat, fläktar och kylsystem.

img

Nyproduktion av bostäder och kontor

Vi hjälper Er vid nyproduktion av bostäder och kontor. Exempel på arbeten vi utför är anläggning av vatten- och avloppssystem, värmesystem, kylsystem, generalentreprenader och projektering inom totalentreprenader.

img

Löser akuta stopp

Samsons Högtryck är en del av  Samsons Rör AB och  använder den senaste tekniken inom högtrycksspolning och tar hand om allt från akuta avloppsstopp till stamrensning.

img

Rörservice, avloppsspolning och relining

Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att det alltid är varmt där du bor och att varmt och kallt vatten fungerar som det ska.Vi är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Och vi tar gärna hand om försäkringsskador.