Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster när det kommer till avlopp, rör och ledningar. Detta inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

img

Stamspolning

Stamspolning är en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Genom att göra stamspolningar på en regelbunden basis kan du försäkra dig om att dina rör och ledningar kommer att kunna fungera som de ska samt att det inte kommer uppstå några kostsamma problem.

img

Rörinspektion

Fungerar inte dina rör som de ska? Vill du ha hjälp med att ta reda på var felet ligger? Då är också detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Vi kan nämligen utföra en rörinspektion genom att föra in en kamera i dina rör och filma. På så sätt kan vi ta reda på var felet ligger någonstans.

img

Högtrycksspolning

Behöver du hjälp med en högtrycksspolning för att rensa i dina rör och ledningar? Inga problem, också detta hjälper vi dig mer än gärna med.

img

Fräsning

Även fräsning är något som vi kan hjälpa dig med. Detta kan bland annat vara ett alternativ om dina rör har drabbats av rotintrång eller om du har fått kraftiga beläggningar i de.